Scott Dixon, prima victorie din carieră în Long Beach



**Scott Dixon,** prima victorie din carieră în Long Beach

Scott Dixon a câștigat pentru prima dată în carieră Grand Prix-ul IndyCar desfășurat pe circuitul stradal Long Beach, California. Triplul campion a profitat de strategia inspirată a teamului Chip Ganassi Chevrolet și l-a învins pe polemanul Helio Castroneves cu 2 secunde și 2 zecimi.

Aceasta a fost cea a 36-a victorie din carieră pentru Dixon în cea mai importantă serie de monoposturi din Statele Unite. În California, singura neutralizare a fost consemnata în turul cu numărul 5. După restart, steagul verde nu a mai fost coborât.

Juan Pablo Montoya și-a apărat locul al treilea până în ultimul viraj. Columbianul, lider al clasamentului general, a venit la sosire într-un grup compact din care mai făceau parte Simon Pagenaud, Tony Kannan și fostul pilot de Formula 1, Sebastian Bourdais.

Cursa campionului Will Power a fost una catrastofală. Dupa doar 5 tururi a rămas blocat pe linia boxelor, mai apoi a pierdut un tur față de lider și a încheiat doar pe locul 20.

Următoarea etapa IndyCar se va desfășura peste doar o săptămână, pe circuitul Barber Motorsport și va putea fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE pe canalele Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑