Victor Pițurcă: "Postul de portar este o mare problemă! Tătărușanu are o concurență extraordinară"



Victor Pițurcă: **

Costel Pantilimon a ajuns la Sunderland, iar Ciprian Tătărușanu s-a transferat la Fiorentina, însă selecționerul Victor Pițurcă tot nu are liniște. Tehnicianul se teme de faptul că portarii echipei naționale ar putea să nu fie titulari în Premier League, respectiv Serie A.

"Este o mare problemă postul de portar. Tătărușanu a plecat la o echipă bună din Serie A, are o concurență extraordinară cu Neto, pe care l-am văzut în câteva meciuri. Sper să se impună și Pantilimon la noul lui club. Dacă nu se întâmplă asta, voi decide ce este de făcut. Mai e Silviu Lung, mai căutăm și alte variante", a spus Pițurcă la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Selecționerul României a vorbit și despre ceilalți jucători de bază care evoluează în străinătate, precum Vlad Chiricheș, Gabi Torje și Alexandru Maxim.

"Maxim a avut o perioadă bună, a fost titular, Chricheș la fel, a jucat foarte bine. A avut însă o accidentare gravă și a lipsit două luni. Când joci la Tottenham sau la Stuttgart, concurența este fantastică și trebuie să ai valoare să joci meci de meci.

"În privința lui Torje, el a jucat la Udinese, dar antrenorul nu a fost mulțumit de el, deși mi-a plăcut cum a evoluat. La Granada a jucat 80% din meciuri, din păcate a fost iar împrumutat și a prins 10-15% din partide la Espanyol, așa că a fost normal să nu mai aibă același aport la echipa națională", a mai afirmat Pițurcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑