Fanii lui Ajax, interzişi la meciul cu PSV



020 сентября 2013

 

Un caz mai puţin întâlnit în fotbal a avut loc în Olanda. Fanilor lui Ajax le-a fost interzisă deplasarea la meciul cu PSV din cauza unei companii de transport. Decizia a fost luată de Înalta Curte a Regatului şi vizează partida din următoarea etapă.

Anterior, suporterii echipelor adverse puteau merge la meciurile de acasă ale lui PSV doar cu ajutorul unor trenuri speciale, care ajung direct pe Phillips Arena. Acum, compania de transport a anunţat că planifică lucrări de renovare ale trenurilor în weekendul viitor, iar Federaţia olandeză de fotbal a decis să le interzică fanilor lui Ajax să vină la meciul dintre cele două echipe, programat în etapa următoare, la Eindhoven.

Fanii din Amsterdam au atacat decizia în judecată şi au cerut dreptul de a veni la meci cu autocarele. Judecătorii însă nu le-au dat câştig de cauză.

"Judecătorul a luat această decizie pentru că nu există o altă alternativă pentru fanii lui Ajax. Primarul oraşului Eindhoven a invocat motive relevante de a interzice accesul suporterilor lui Ajax în localitate, din cauza riscurilor de securitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului din Den Bosch, Lieneke Klerk.

Astfel, derbiul etapei a şaptea din Olanda, PSV - Ajax, se va juca fără suporteri ai oaspeţilor. Cele două echipe, care au câştigat împreună 17 din ultimele 20 ediţii de campionat, se vor întâlni duminică.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑