Faza serii în Europa League! Gol la debut, după doar 52 de secunde



020 сентября 2013

 

Fiorentina a început cu dreptul aventura din grupele Europa League și s-a impus cu 3-0 în fața portughezilor de la Pacos Ferreira (VIDEO AICI). 

Vicenzo Montella a folosit o echipă cu mai multe rezerve, iar în repriza a doua s-a decis să îi dea o șansă și tânărului brazilian Ryder Matos. Sud-americanul fusese readus în urma împrumutului de la Bahia, din țara natală, însă nu prinsese niciun minut în tricoul Fiorentinei.

Atacantul a profitat din plin de șansa oferită de antrenorul trupei viola și a marcat la mai puțin de un minut după debutul în tricoul echipei din Florența. 

Imediat după ce a intrat pe teren, Ryder și-a ocupat locul din ofensivă, a fost servit excelent de Borja Valero și a marcat printr-un șut de la limita careului mic. Golul său a risipit practic emoțiile pentru Fiorentina, care în minutul 67 conducea astfel cu 2-0. 

În partida următoare din grupa Pandurilor, italienii vor juca în deplasare contra lui Dnepr, în timp ce gorjenii vor evolua pe terenul lui Pacos.

Forma bună a lui Ryder l-ar putea propulsa mai des în prima echipă a Fiorentinei, mai ales că trupa viola deplânge absența lui Mario Gomez, accidentat în partida din ultima etapă din Serie A. Neamțul va lipsi aproape două luni după leziunea suferită în meciul cu Cagliari. (DETALII ȘI VIDEO AICI).

"Sunt încântat de recordul de 52 de secunde și de șansa pe care o am la Fiorentina. Mă antrenez zilnic alături de campioni și voi da totul pe teren de fiecare dată când antrenorul se va baza pe mine", a spus Ryder după meciul cu Pacos. 

A fost abia cel de-al doilea gol marcat de Ryder în carieră la echipele de seniori, după ce mai reușise unul pentru Bahia. Tinerețea lui a ieșit la iveală imediat după gol, când și-a scos tricoul și a văzut cartonașul galben. 

9 goluri în 57 de meciuri a înscris Ryder pentru echipa Primavera a Fiorentinei

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑