Vidal a înscris superb primul său gol în Bundesliga. M'Gladbach este în cădere liberă!



020 сентября 2015

**VIDEO** Vidal a înscris superb primul său gol în Bundesliga. M'Gladbach este în cădere liberă!

De 5 etape a avut nevoie Arturo Vidal pentru a reuși primul gol în tricoul lui Bayern Munchen, în Bundesliga!

Transferat în această vară de la Juventus, chilianul, care mai înscrisese doar o dată pentru Bayern, în Cupa Germaniei, a deschis scorul în partida cu Darmstadt, în minutul 20. Vidal a punctat cu un șut superb din afara careului, balonul lovind și bara înainte să intre în poarta lui Mathenia.

Neînvinsă până în această etapă și cu două rezultate notabile în palmares (1-1 la Gelsenkirchen cu Schalke, respectiv 1-0 împotriva lui Leverkusen), nou-promovata a mai încasat două goluri: Coman, aflat și el la prima reușită în Bundesliga, a punctat pentru 2-0 (minutul 62), pentru ca peste 60 de secunde Rode să stabilească scorul final: 3-0.

Cu victorii pe linie în acest debut de sezon, Bayern, la care Javi Martinez a revenit după 130 de zile de pauză, este lider în Bundesliga, cu mențiunea că poate fi egalată de rivala Borussia Dortmund, care joacă duminică împotriva lui Bayer Leverkusen.

Marea decepție este Borussia Monchengladbach, ultima în Bundesliga, fără niciun punct acumulat în 5 etape. Învinsă clar și în UEFA Champions League de Sevilla, 0-3, echipa lui Favre a pierdut și la Koln, scor 0-1.

Duminică, Stuttgart (și ea cu 0 puncte în clasament) o întâlnește pe Schalke, însă Alex Maxim este anunțat iar rezervă în echipa lui VfB.

Wolfsburg - Hertha 2-0

Hamburg - Frankfurt 0-0

Bremen - Ingolstadt 0-1

Koln - M'Gladbach 1-0

Darmstadt - Bayern 0-3

Duminică: Stuttgart - Schalke, Dortmund - Leverkusen, Augsburg - Hannover

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑