De ce a jucat Granada atât de bine împotriva lui Real Madrid: ”Nu am fost respectați”



020 сентября 2015

 

**VIDEO** De ce a jucat Granada atât de bine împotriva lui Real Madrid: ”Nu am fost respectați”

Real Madrid a câștigat la limită, 1-0, meciul din etapa a patra din La Liga, cu Granada. Andaluzii au avut un gol anulat incorect, pentrun ofsaid inexistent, iar madrilenii au înscris dintr-o poziție de ofsaid a lui Isco la golul lui Benzema. Totuși, Real poate contesta, la rândul său faptul că nu a primit trei lovituri de la 11 metri.

Spre deosebire de ultima vizită pe Santiago Bernabeu, când au pierdut cu 9-1, andaluzii au făcut un meci mult mai bun de data aceasta, pierzând la limită. Motivul? Un tweet publicat de contul oficial al lui Real Madrid i-a ambiționat pe jucătorii Granadei. Mesajul postat înaintea partidei i-a enervat pe andaluzi, dar i-a și motivat.

”O va învinge la scor Real Madrid pe Granada?”, era întrebarea din tweetul incriminat, urmată de o ofertă la firma de pariuri care sponsorizează echipa madrilenă.

Jose Ramon Sandoval s-a plâns în conferința de presă de ”comportamentul” adversarei din meciul de sâmbătă.

”Era dificilă deplasarea de pe Bernabeu, mai ales când toată lumea, inclusiv Real Madrid, subestimează Granada pe pagina sa web. Au invitat oamenii să parieze câte ne vor da. Ne-au arătat o crasă lipsă de respect. După ce toată săptămâna am avut parte de remarci cu privire la acel 9-1 de sezonul trecut, acum am făcut o partidă mare”, a spus antrenorul Granadei.

Vezi mai jos tweet-ul care i-a enervat pe cei de la Granada:

></p><p><br><span style=Vezi mai jos rezumatul meciului Real Madrid-Granada 1-0:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑