Campionatul, tot mai interesant: Lupii galbeni, cat si viespile au scapat puncte - VIDEO020 сентября 2015

Campionatul Moldovei la fotbal devine tot mai interesant cu fiecare etapa. Pe podium sunt Zimbru si Dacia, cu cate 19 puncte, si Sheriff care are 17 puncte, dupa 8 runde. Aseara, atat lupii galbeni, cat si viespile au scapat puncte.

 

 
Dacia a jucat la Speia meciul cu noupromovata Speranta. Gazdele au avut multiple ocazii de gol, incercandu-si norocul indeosebi cu suturi de la distanta. Cea mai mare ocazie a reprizei a avut-o, insa, echipa din Nisporeni. Un jucator al oaspetilor a fost faultat in careul advers, iar arbitrul a dictat penalty. Portarul dacilor, Gaiduchevici, insa, a respins lovitura lui Reindorf. In a doua jumatate a partidei au venit si golurile. Si daca cel al Daciei, reusit de Gavrilenco, a fost superb... 


atunci la golul oaspetilor, marcat de Ion Dragan, portarul dacilor a comis o greseala imensa. Meciul s-a incheiat cu o remiza, scor 1 la 1. Managerul Daciei, Adlan Sishanov, dezamagit de rezultat, a anuntat ca in scurt timp cativa jucatori vor pleca de la club. 


Adlan SISHANOV, MANAGER DACIA CHISINAU:" ・Avem deja fotbalişti care sunt excluşi din echipă. În acest mod, reacţionăm rapid, dur şi, cum se spune, pe loc. Sunt acuzaţi de necorespunderea nivelului fotbaliştilor Daciei. "

 
Astfel, in Divizia Nationala, Zimbru si Dacia au cate 19 puncte. Pe podium se mai afla Sheriff Tiraspol, cu 17 puncte. Tot ieri, viespile au remizat pe terenul echipei Zaria Balti, scor 1 la 1. Gheorghe Boghiu a marcat din penalty, iar tiraspolenii au egalat prin golul spectaculos al lui Savic. 

 
Intr-un alt meci al etapei, Milsami a batut in deplasare gruparea Dinamo-Auto cu 2 la 1. Dulghier a inscris pentru oaspeti... 


apoi gazdele au egalat, prin Cemartan, iar Bud a marcat golul victoriei vulturilor rosii. Milsami ocupa locul 4 in campionat, cu 12 puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑