Miriuță n-a plecat de la ASA din cauza rezultatelor: “Și-a făcut treaba. Existau disensiuni în interior”



020 сентября 2015

 

**VIDEO** Miriuță n-a plecat de la ASA din cauza rezultatelor: “Și-a făcut treaba. Existau disensiuni în interior”

Vasile Miriuță a ajuns duminică la un acord de încetare a relațiilor contractuale cu ASA Tg. Mureș și nu mai e antrenorul vicecampioanei, după eșecul cu Pandurii, de vineri. Nu rezultatele au dus însă la despărțirea de ardeleni. Asta susține președintele executiv al clubului, Bogdan Mara.

Mara a vorbit, prin telefon, în direct la Digi Sport Special, despre despărțirea de Miriuță: “Nu e nimic tragic, doar că relațiile lui Vasile cu unii dintre cei din conducere n-au fost destul de bune. Iar rezultatele din ultimele două meciuri ne-au făcut să ne gândim mai bine și să facem un șoc la echipă.

Lumea a fost nemulțumită că am făcut multe egaluri acasă, n-am reușit să câștigăm meciuri ușoare, am pierdut multe puncte. Cei din conducere aud ecis că ar fi mai bine să încerce altceva.

Motivele nu vrem să le expunem. Antrenorii trebuie să aibă și puțin noroc, iar noi ne dorim mult mai mult.

Vasile și-a făcut treaba, suntem în obiectivul pe care-l dorim. Dar existau disensiuni în interior. Au fost câteva discuții între Vasile și conducere. Într-o etapă, două, se ajungea la același lucru, de aceea s-a ajuns acum la o înțelegere.

Cu Bergodi am discutat și înainte să vină Dan Petrescu, și după ce a plecat Dan Petrescu. Dacă totul e în regulă, marți îl vom prezenta oficial. În mare parte ne-am înțeles cu Cristiano, luni seara vine la Tg. Mureș.”

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑