Etapă cu ghinion pentru Barcelona şi Atletico, dar cu noroc pentru Real Madrid



020 октября 2013

 

Barcelona şi Atletico s-au împiedicat în etapa a 9-a din La Liga, de echipe precum Osasuna sau Espanyol, iar Real Madrid a profitat şi s-a apropiat de ele în clasament. Barca a remizat pe terenul echipei din Pamplona, scor 0-0, iar Atletico a pierdut meciul cu Espanyol, cu 0-1. Între timp, "galacticii" au învins Malaga cu 2-0.

Etapa a noua din Primera Division a fost cu ghinion pentru Barcelona şi Atletico. "Catalanii" au obţinut o remiză albă pe terenul Osasunei şi astfelm au înregistrat primul meci în campionat în care nu au marcat niciun gol, după o pauză de un an şi opt luni. Barca a adunat până în prezent 64 de meciuri consecutive în La Liga, în care a marcat cel puţin un gol.

Mai mult ca atât, Barcelona deţinea, împreună cu Atletico Madrid, recordul campionatului spaniol la numărul de victorii consecutive de la startul sezonului, ambele câştigând toate meciurile din primele opt etape.

Şi dacă Barca a scos măcar un punct din meciul de aseară, Atletico a plecat acasă fără nici unul. Echipa lui Diego Simeone a pierdut partida jucată pe terenul lui Espanyol, scor 0-1, singurul gol fiind marcat de Thibaut Courtois, în propria poartă.

Real Madrid a câştigat meciul cu Malaga, jucat pe Santiago Bernabeu, scor 2-0. Ambele goluri ale galacticilor au fost marcate în repriza secundă, de Angel di Maria şi Cristiano Ronaldo, din penalty. Echipa antrenată de Ancelotti s-a apropiat, astfel, la trei puncte de liderul Barcelona şi la două de Atletico.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑