Lista celor mai buni fotbalisti din lume: Barcelona are 6 fotbalisti in top, iar Real Madrid - 5 - VIDEO



020 октября 2015

Rivalitate nu doar pe terenul de fotbal, ci si la distinctii. FIFA a anuntat astazi lista celor mai buni 23 de jucatori ai lumii, candidati la castigarea prestigiosului trofeu Balonul de Aur. FC Barcelona are 6 fotbalisti in top, iar Real Madrid - 5.

 

Un nou trofeu al Ligii Campionilor, la care se adauga Supercupa Europei, titlul in Spania si cupa nationala, cucerite in acest an, au facut ca 6 jucatori ai Barcelonei sa ajunga in lista celor mai buni 23 de fotbalisti ai planetei. Acestia sunt Iniesta, Mascherano, Rakitic, Luis Suarez si Neymar, insa favoritul la casele de pariuri ramane Lionel Messi. In sezonul precedent, argentinianul a marcat 43 de goluri in campionat si 10 in Liga Campionilor. La fel, Messi a oferit 18 pase decisive in competitia interna si alte 6 in cel mai important turneu intercluburi din Europa. 

 

Pana acum, Messi a cucerit Balonul de Aur de 4 ori. Cu unul mai putin are marele sau rival, Cristiano Ronaldo, care este si el in topul anuntat de FIFA, alaturi de alti 4 jucatori ai clubului Real Madrid. In zilele ce urmeaza, antrenorii si capitanii echipelor nationale, dar si jurnalistii, vor vota cei mai buni 3 jucatori, iar rezultatele vor fi anuntate pe 30 noiembrie. Din Moldova drept de vot au doar antrenorul si capitanul selectionateinationalei. Castigatorul Balonului de Aur va fi anuntat in cadrul unei ceremonii traditionale, la Zurich, pe 11 ianuarie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑