Bataie mare pentru titlu in Campionatul Romaniei: Viitorul Constanta a castigat meciul cu CFR Cluj - VIDEO



020 октября 2015

Lupta pentru titlu in Campionatul Romaniei se incinge. Viitorul Constanta a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 2 la 1, si a urcat pe locul secund in clasament. Echipa lui Gica Hagi are un numar egal de puncte cu Steaua si Pandurii, dar este la 4 puncte in spatele liderului Astra.

 

Meciul dintre CFR si Viitorul a inceput cu o faza controversata. Un jucator al gazdelor a cazut in careu, arbitrul a dictat initial penalty, insa, peste cateva secunde, fiind asigurat de arbitrul asistent ca a fost o simulare, a anulat lovitura de la 11 metri. In schimb, i-a aratat cartonasul galben lui Jakolis pentru simulare. CFR a ramas echipa mai periculoasa a reprizei, insa, dupa pauza, a incasat gol prima. Chitu a facut 1 la 0. Clujenii au continuat sa puna presiune pe poarta adversa si Cristian Lopez a egalat, in urma unui corner. Totusi, dupa doar 3 minute, Viitorul a dat lovitura. Benzar a marcat si a adus victoria echipei sale. 


Viitorul Constanta a castigat partida cu 2 la 1 si a acumulat 26 de puncte.

 

Elevii lui Gica Hagi impart acum locul secund cu Steaua si Pandurii, care au, la fel, cate 26 de puncte. Liderul Astra Giurgiu are 30 de puncte. Tot aseara, formatia Pandurii s-a impus in fata celor de la Poli Timisoara cu scorul de 3 la 1. 


La finalul a 26 de etape a Ligii 1, primele 6 echipe vor juca play-off-ul pentru a decide campioana. Celelalte 8 echipe vor evolua in play-out si 2 cele mai slabe vor retrograda in liga secunda. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑