Lecţie de medicină sportivă citită de medicul lui Galatasaray



Pe data de 25 noiembrie, la centrul de pregătire a selecţionatelor de la Vadul lui Vodă, începînd cu ora 11.00, va avea loc un eveniment unical pentru medicina sportivă autohtonă. Este vorba despre un seminar organizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal împreună cu Bilim Pharmaceuticals, seminar la care vorbitorul principal va fi Baris Ceakir, medicul celor de la Galatasaray Istanbul şi autor al multor articole tematice, în presa turcească.

La eveniment vor participa medici sportivi din Republica Moldova, care vor avea ocazia să asculte un speech detaliat la cîteva teme de importanţă primordială în fotbalul contemporan printre care Rolul medicului sportiv într-un club de fotbal şi organizarea activităţii medicale, Noile metode de tratement a traumelor musculare sau Problema dopajului în sportul contemporan.


Evenimentul va fi deschis pentru presa doritoare de a face deplasarea la Vadul lui Vodă şi a asista la seminarul organizat pe axa Bilim Pharmaceuticals – Federaţia Moldovenească de Fotbal. 


Источник – sporter.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑