Zlatan l-a aplaudat pe Ronaldo imediat după reușita de 2-2 a lusitanului



 

></p><p><strong>Suedia nu a izbutit să întoarcă soarta calificării în partida disputată cu Portugalia, chiar dacă a condus cu 2-1. </strong></p><p>După prima repriză a returului de marți seara, de la Stockholm, nimic nu anunța iureșul ofensiv din cea de-a doua parte. Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic și-au intrat în roluri, iar împreună au izbutit să marcheze de nu mai puțin de 5 ori. </p><p>După ce lusitanul a deschis scorul în minutul 50, misiunea suedezilor devenea aproape imposibilă - trebuiau să înscrie de trei ori și să nu mai încaseze niciun gol. </p><p>Totuși, fanii de pe

Până în minutul 72, cel mai bun jucător al gazdelor - Zlatan Ibrahimovic - a izbutit o dublă, ducând scorul la 2-1. În acel moment, un singur gol despărțea Suedia de prezența la Mondialul din Brazilia. 

Nu a fost de acord Cristiano Ronaldo, care a mai punctat de două ori - în minutele 77 și 79 - și a încheiat socotelile calificării. Practic misiunea suedezilor devenea extrem de dificilă încă de când CR7 a egalat la 2, iar acest lucru a fost conștientizat și de Zlatan. 

Ibrahimovic a recunoscut superioritatea adversarilor și i-a transmis aprecierile sale lui Cristiano Ronaldo, singurul jucător de pe teren cu care se putea compara. Reluările arată că atacantul lui PSG îl aplaudă pe rivalul său pentru performanța reușită, dovedind prin acest gest că rămâne un sportiv fair-play, chiar dacă uneori are replici uluitoare. 

Una dintre acestea a venit în cursul serii de marți, după fluierul de final: "Portugalia ne-a fost superioară, din trei contraatacuri au marcat de trei ori. Cristiano este un jucător fenomenal. Totuși, un Mondial fără mine nu are farmec", a spus Zlatan.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑