Soluția lui Mutu: “Totul de la zero, fără Piți, fără mine! Să vină Oli, Reghe, Contra, Petrescu!”



 

></p><p>Adrian Mutu a fost considerat marele absent al “tricolorilor” în barajul dintre România și Grecia, la capătul căruia elenii s-au calificat la CM din Brazilia, după 1-3 la Atena și 1-1 la București.</p><p>Fotbalistul a vorbit în direct la Digi Sport Special despre conflictul său cu Victor Pițurcă, anunțând totodată că nu renunță la ideea de a mai îmbrăca tricoul echipei naționale <span style=(DETALII AICI). Totodată, fotbalistul lui Ajaccio n-a ezitat să-și spună punctual de vedere asupra soluției de redresare a echipei naționale, chiar dacă asta ar presupune și absența sa pe mai departe de la lot.

“Eu cred că ar trebui să o luăm de la zero, fără Mutu, fără Piți, fără toată lumea! Toți de la zero, sa creștem. Avem atâția antrenori tineri - Oli, Reghe, Contra, Dan Petrescu! Avem și jucătorii care sunt tineri, să începem să facem ceva nou și să reușim să ne ducem la un Campionat Mondial. Așa ce facem?”, a spus Mutu în direct la Digi Sport.

Fotbalistul a precizat totuși că este conștient de faptul că nu mai poate reprezenta o soluție pe termen lung pentru prima reprezentativă:

“Am mai spus-o, trebuie să plecăm de la zero. Eu ce să mai fac, sunt eu viitorul echipei naționale? Nu, cel puțin cât va fi Piți capitolul e închis. Dar poate când va veni alt antrenor aș avea un meci de retragere

Pițurcă nu-și reproșează niciodată nimic. Jucătorii nu s-au pregătit, nu au fost pregătiți fizic, nu s-au ridicat la nivelul jocului, numai vrăjeală din asta. Arunci în jucători și apoi îi distrugi pe ăia de la Steaua? Păi de ce? Pentru că ai ceva cu Reghe!”


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑