Grecii sunt cu nervii la pământ, după preliminarii. Panagiotis Kone, aproape de o suspendare drastică



 

**VIDEO** Grecii sunt cu nervii la pământ, după preliminarii. Panagiotis Kone, aproape de o suspendare drastică

Fotbaliștii naționalei Greciei trec prin momente grele. Tensiunea existentă în rândul lotului elen este demonstrată și de un incident petrecut în timpul amicalului cu Serbia.

Naționala de fotbal a Greciei a pierdut și amicalul cu Serbia, scor 0-2, după ce la 14 noiembrie pierduse acasă și contra Insulelor Feroe, scor 0-1, în preliminariile pentru Euro 2016.

Cu nicio victorie în patru partide, în actualele preliminarii, și cu un golaveraj pe măsură, 1-5, Grecia se află în acest moment pe ultimul loc al Grupei F și are șanse destul de mici de a mai prinde un loc la turneul final de peste doi ani.

Clasament Grupa F

></p><p>Tensiunea existentă în cadrul lotului elen s-a observat foarte bine și în amicalul cu Serbia. La un moment dat, la o fază petrecută în apropierea careului grecilor, în repriza secundă, când scorul era încă 0-0, <strong>Nemanja Matic</strong> a avut o intrare dură asupra lui <strong>Panagiotis Kone</strong>.<br><br>Mijlocașul celor de la Udinese s-a ridicat repede de pe gazon, după care a avut un prim reflex de a-și face singur dreptate și de a-l lovi cu pumnul pe fotbalistul celor de la Chelsea. Câteva secvențe, Kone a stat cu pumnul îndreptat amenințător spre Matic, după care s-a răzgândit și a dus pumnul la propria-i gură.</p><p class=VIDEO Preliminariile pentru Euro 2016. Olanda a făcut scor cu Letonia! Rezumate, marcatori şi clasamente

Pentru faultul comis, arbitrul Neil Doyle l-a sancționat cu un ”galben” pe Matic, dar nu l-a iertat nici pe grec pentru intenția de lovire și i-a arătat și acestuia cartonașul galben.

De altfel, și selecționerul Tsanas a sesizat starea de nervozitate a lui Kone și l-a scos din teren în minutul 64, înlocuindu-l cu Tziolis (64).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑