Finala Super Bowl: Denver Broncos şi Seattle Seahawks se vor bate pentru titlul de campioană la fotbal american



 

Americanii sunt în aşteptarea celui mai important eveniment sportiv din Statele Unite - finala Super Bowl. În acest an, pentru titlul de campioană la fotbal american se vor bate Denver Broncos şi Seattle Seahawks. În finalele conferinţelor, Denver şi Seattle au învins echipele considerate favorite.

În finala Campionatului AFL, Denver Broncos a trecut de New England Patriots, scor 26-16. Denver nu a mai fost în finală din 1999, când a câştigat trofeul Vince Lombardi în faţa echipei Atlanta Falcons.

"Am fost cei mai buni în Campionatul AFL. Este o Conferinţă foarte greu de câştigat. Din această cauză, simţim că am realizat ceva important. Dar ne dorim mult să mai obţinem încă o victorie în acest sezon", a declarat Peyton Manning, jucătorul echipei Denver Broncos.

Seattle Seahawks a învins în finala Campionatului NFC pe San Francisco 49ers cu 23-17. Astfel, echipa din statul Washington a ajuns pentru a doua oară în marea finală Super Bowl, după ce în 2006 a fost învinsă de Pittsburgh Steelers.

"Nu avem încotro. Vom juca cu o echipă incredibilă, care a stabilit mai multe recorduri în acest sezon şi are jucători incluşi în Hall of Fame. Va fi un meci greu, dar altfel nici nu poate fi în finala Super Bowl. Pe teren se vor întâlni cea mai bună apărare cu cel mai bun atac din campionat. Mai rar vezi astfel de meciuri", a spus Richard Sherman, jucătorul echipei Seattle Seahawks.

Finala ediţiei a 48-a a Super Bowl-ului, dintre Denver Broncos şi Seattle Seahawks, se va desfăşura pe 2 februarie, în statul New Jersey.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 13 июня 2014 | 19:47 Да.


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑