Rafael Nadal s-a calificat în turul trei la Australian Open



www.queenoftickets.com

Rafael Nadal s-a calificat după un meci foarte dificil în turul trei la Australian Open. El a avut nevoie de cinci seturi pentru a se impune în faţa lui Tim Smyczek din SUA. În turul trei s-au mai calificat Roger Federer şi Andy Murray.

Favoritul numărul trei al turneului de la Melbourne, spaniolul Rafael Nadal l-a învins pe americanul Tim Smyczeck şi s-a calificat turul trei al primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open.

Ibericul a avut nevoie de patru ore pentru a se impune în faţa celui care ocupă locul 112 în clasamentul ATP. Nadal a învins în cinci seturi cu scorul de 6-2 3-6 6-7 6-3 7-5. Spaniolul a reuşit pe durata partidei patru aşi şi şapte break-uri. La final, Nadal s-a prăbuşit în genunchi şi s-a bucurat de parca a câştigat turneul.

Rafael Nadal va juca în turul trei cu israelianul Dudi Sela, care l-a învins pe Lukasz Rosol din Polonia.

Roger Federer s-a calificat şi el în turul trei după ce l-a învins pe italianul Simone Bolelli. Elveţianul a pierdut primul set cu scorul de 3-6, însă le-a câştigat pe următoarele trei cu 6-3 6-3 6-2.

Un alt favorit al competiţiei, britanicul Andy Murray s-a impus în turul doi în faţa australianului Marinko Matosevic cu scorul de 6-1 6-3 6-2.

În turul trei la Melbourne va juca şi Tomas Berdych. Cehul l-a învins pe austriacul Jurgen Melzer cu 7-6 6-2 6-2. Belgianul David Goffin a fost eliminat în turul doi de cipriotul Marcos Baghdatis.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑