Lucien Hora a câştigat Trofeul Sinaia! Primarul Vlad Oprea: "E un traseu pe care trebuie să-l savurezi din plin"



 

**VIDEO** Lucien Hora a câştigat Trofeul Sinaia! Primarul Vlad Oprea:

Sute de cai putere au fost lăsaţi să alerge liberi pe străzile întortocheate de pe Valea Prahovei - a şasea ediţie a Trofeului Sinaia a avut acelaşi câştigător ca şi anul trecut, Lucien Hora.

Dacă pilotul va triumfa şi la anul, va primi definitiv Trofeul Sinaia. Bolizii de zeci de mii de euro au atras sute de spectatori de-a lungul traseului - cele mai multe aprecieri le-a primit un Ferrari 458, care a încheiat pe locul 2.

Oana Preda, directorul Trofeului Sinaia, a declarat: "Anul acesta am avut un public mai numeros, ne-a bucurat, înseamnă ca acest sport prinde aripi în România".

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, concurent în cadrul competiției, a adăugat: "Un traseu tehnic, pe care nu poți să alergi foarte mult cu mașina. Trebuie să-l savurezi din plin, are multe borduri care te pot arunca în afară. Seamănă cu Monte Carlo!"

Lucien Hora este lider în clasamentul general, cu 80 puncte, urmat de Ovidiu Zaberca, 45 p, Paul Andronic, 45 p, Lucian Răduţ, 38 p, Armando Battochi, 31 p, etc. Etapa a cincea a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă va fi Trofeul Teliu, pe 9 şi 10 august.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑