Filipinezii fac furori la baschet 3x3. Manila de Vest a câştigat prima etapă a Campionatului Mondial pe echipeFOTO: unimedia.info

Competiţiile de baschet 3x3 devin tot mai populare în întreaga lume. Federaţia Internaţională de profil a organziat prima etapă a Campionatului Mondial pe echipe. Prima competiţie din acest sezon a avut loc în Filipine.

Echipa Manila de Vest a câştigat prima etapă a Mastersului de baschet 3x3, organizat de Federaţia Internaţională în capitala Insulelor Filipine. În finală, echipa Manila de Vest a învins favorita competiţiei, formaţia din Doha cu scorul de 21-17.

Gruparea din Filipine a învins surprinzător şi asta deoarece echipa s-a format abia la începutul acestei luni. Jucătorii spun că nu s-au aşteptat că vor avea o evoluţie atât de bună.

După finală a fost organizat şi un concurs de slam dunk-uri. Câştigător a devenit Kristaps Dargais, din Letonia.

Următoarea etapă a Mastersului de baschet 3x3 va avea loc în perioada 2-3 august, în capitala Chinei, Beijing.

În total, în acest sezon vor avea loc încă cinci astfel de competiţii, iar ultima etapă este programată la începutul lunii octombrie, în Japonia. Anul trecut, câştigătoarea turneului a devenit gruparea Brezovica, din Slovenia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑