FOTO & Jucătorii Legiei sunt impresionați de Arena Națională: "Stadionul este fantastic"021 августа 2013

 

></p><p>Legia Varșovia este gata de marele meci cu Steaua, din prima manșă a play-off-ului UEFA Champions League. După ce au trecut de norvegienii de la Molde, polonezii așteaptă acum să producă surpriza în fața roș-albaștrilor.</p><p>Marți seară, jucătorii Legiei au făcut antrenamentul oficial înaintea duelului cu Steaua, pe Arena Națională. Deși susțin că stadionul din București se aseamănă cu arena din Varșovia pe care Legia joacă întâlnirile de pe teren propriu, polonezii au rămas impresionați de cel mai mare stadion al României.</p><p><em><strong>, precizează cei de la Legia, pe site-ul oficial al clubului.

De altfel, jucătorii lui Urban, dar și oficialii Legiei au admirat Arena Națională în timpul antrenamentului oficial, stadion care a găzduit și finala UEFA Europa League, în urmă cu un an.

Galerie foto Legia

Sursa foto: legia.com

Pentru începutul zilei de miercuri, fotbaliștii Legiei au programată o plimbare prin București, după care polonezii se vor concentra doar pe meciul cu Steaua.

Steaua - Legia este programat miercuri, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, cu faze video în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑