Ce se întâmplă? Steaua a fost învinsă dramatic pe teren propriu. Antrenorul Mirel Rădoi și-a dat demisia



021 августа 2015
Foto: fotball.no

Dezastru pentru Steaua în play-off-ul Ligii Europei. Gruparea română a fost învinsă cu 0-3 pe teren propriu de Rosenborg şi este ca şi eliminată din competiţie. Steaua a rămas și fără antrenor, după ce în urmă cu câteva minute Mirel Rădoi și-a dat demisia.

În schimb, Astra Giurgiu a făcut spectacol, reuşind să obţină victoria după ce a fost condusă cu 2-0 de AZ.

Steaua a rezistat timp de 61 de minute în manşa întâi cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europei. Echipa norvegiană a deschis scorul prin Mikkelsen, iar Helland a dublat avantajul echipei sale şase minute mai târziu.

În prelungiri, Jensen a stabilit rezultatul final de 3-0 pentru Rosenborg, iar Steaua are nevoie acum de patru goluri în manşa retur pentru a obţine calificarea în grupele Ligii Europei.

O altă echipă din România, Astra Giurgiu a câştigat dramatic partida cu AZ Alkmaar. Formaţia pregătită de Marius Şumudică a avut parte de un debut de partidă de coşmar. Astra a încasat două goluri în trei minute, fiind condusă în minutul 13 cu 2-0.

Astra nu s-a lăsat bătută şi a avut o revenire senzaţională. Boldran, Alibec şi Dandea au marcat câte o dată în ultimele 20 de minute ale primei reprize, iar Astra s-a impus cu 3-2 până la urmă.

Cel mai spectaculos meci al serii s-a disputat în Norvegia. Călăul lui Sheriff Tiraspol, Odd Ballklubb conducea în minutul 22 cu 3-0 în duelul cu Borussia Dortmund. Samuelsen, Nordkvelle şi Ruud au marcat pentru norvegieni.

Borussia a redus din diferenţă până la pauză prin Aubameyang, iar în repriza secundă s-a dezlănţuit. Gruparea din Dortmung a învins cu 4-3, după ce Aubameyang şi-a trecut în cont dubla, iar Kagawa şi Mkhitaryan au punctat câte o dată.

Într-un alt meci, FC Krasnodar a surclasat cu 5-1 HJK, în timp ce Rubin Kazan a remizat cu Rabotnicki, scor 1-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑