Napoli - Lazio 5-0. Prima victorie a sezonului în Serie A. Radu, integralist. Chiricheş, pe bancă



021 сентября 2015

 

**VIDEO** Napoli - Lazio 5-0. Prima victorie a sezonului în Serie A. Radu, integralist. Chiricheş, pe bancă

Seară de coşmar pentru Ştefan Radu. Echipa la care evoluează fundaşul român, Lazio Roma, a fost învinsă categoric de Napoli pe San Paolo, scor 0-5. La învingători, Vlad Chiricheş a rămas tot meciul pe bancă.

Fără victorie în campionat în primele trei etape din Serie A TIM, Napoli a început excelent şi a deschis scorul în minutul 14 prin Higuain.

Transferat în această vară de la Udinese, brazilianul Allan a marcat al doilea gol stagional în minutul 35, după o pasă excelentă a lui Insigne.

Gazdele au avut un start perfect şi în partea a doua. În minutul 47, Insigne a înscris pentru 3-0, după ce şutul lui Higuian a fost repins de Marchetti.

Fostul atacant al lui Real Madrid a reuşit "doppietta" în minutul 59 şi a ajuns astfel la 4 goluri în tot atâtea etape.

Ultima lovitură încasată de capitolini a venit în minutul 79, când rezerva Gabbiadini a stabilit rezultatul final.

Pentru gruparea de lângă Vezuviu a fost a doua victorie consecutivă cu 5-0, după cea obţinută joi în Europa League, în faţa belgienilor de la FC Bruges.

Napoli: Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik (D. Lopez 60) - Callejon, Higuain (Gabbiadini 65), Insigne (El Kaddouri 74)

Antrenor: M. Sarri

Lazio: Marchetti - Basta, Mauricio, Hoedt, Radu, Onazi, Parolo - Keita, Mauri (Milinkovic-Savic 46), Lulic (F. Anderson 46) - Matri (Djordjevic 74)

Antrenor: S. Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑