Marseille – Lyon a fost întrerupt 25 de minute din cauza suporterilor de pe Stade Velodrome



021 сентября 2015

 

**VIDEO** Marseille – Lyon a fost întrerupt 25 de minute din cauza suporterilor de pe Stade Velodrome

Partida Olympique Marseille - Olympique Lyon, din etapa a șasea a campionatului Franței,  a fost întreruptă 25 de minute, din cauza suproterilor gazdelor, care au aruncat cu sticle și petarde pe teren. Arbtirul Rudy Buquet a trimis echipele la cabine în minutul 62, dar n-a decis suspendarea disputei. Scorul era 1-0 pentru Lyon, în momentul întreruperii disputei.

Primele incidente au apărut în minutul 59, când Valbuena, fost jucător la Marseille, acum la Lyon, se pregătea săe xecute un corner. Suporterii din peluză au aruncat însă spre micuțul mijlocaș francez cu mai multe sticle de apă și arbitrul a cerut ca la stația de ampliicare de pe Velodrome să se facă un anunț și fanilor să li se comunice că dacă nu se potolesc, jocul va fi oprit.

După trei minute, la cealaltă poartă, Benjamin Mendy a simulat un penalty și a văzut cartonașul galben, moment în care fanii lui OM au început să arunce din nou cu sticle de apă și petarde. Buquet a trimis cele două formații la vestiare, de unde acestea au revenit după 25 de minute.

La reluare, deși în zece, Marseille a egalat prim Karim Rekik, scorul final fiind 1-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑