De Bruyne e încântat de unul dintre noii săi colegi: "El mă poate ajuta să fiu mai bun"



021 сентября 2015

**De Bruyne e încântat de unul dintre noii săi colegi:**

Kevin De Bruyne (24 de ani) a marcat primul său gol pentru Manchester City, dar fosta campioană a Angliei a cedat surprinzător pe teren propriu, scor 1-2, în fața lui West Ham United, formație care le-a mai învins în acest sezon în deplasare pe Liverpool și Arsenal. De altfel, golul belgianului a fost singurul aspect pozitiv al partidei pentru gazde.

De Bruyne, care a marcat 31 de goluri în 34 de meciuri jucate în Bundesliga în sezonul precedent, este încântat de ideea că îl are alături pe mijlocașul spaniol David Silva, cel care-l va alimenta cu baloane de gol pe noul star de pe "Etihad". Silva este cel care-l poate duce la nivelul următor pe De Bruyne, care a declarat pentru ziariștii englezi:

"Normal că David Silva este un jucător foarte bun și foarte important pentru echipă. Eu pot deveni mai bun doar dacă joc alături de fotbaliști mari. Iar această echipă are mulți fotbaliști mari, el mă poate face mai bun. Echipa e un pic diferită față de ceea ce știam, dar cred că atunci când o să îmi cunosc colegii mai bine voi primi și mai des mingea. Încerc să mă adaptez rapid. Momentan sunt la început și nu simt vreo presiune, vreau doar să-mi fac jocul meu obișnuit".

West Ham s-a impus cu 2-1 după un meci decis până la pauză. De Bruyne a înscris ultimul gol al partidei, în minutul 45+2, din pasa lui Aguero. Man. City e pe locul 1 în Anglia, cu 15 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑