A venit, a tras, a ratat! Messi este un maestru in ratarea penalty-urilor! Cate ratari are in ultimele 12 executii021 сентября 2015
 width=
Chiar daca este favorit de departe la castigarea Balonului de Aur anul acesta si unul dintre cei mai buni marcatori, Messi are probleme mari la executarea penalty-urilor.Messi a reusit o dubla in meciul cu Levante de duminica seara, castigat de Barcelona cu 4-1. Acesta a fost insa suparat dupa ce a ratat penalty, argentinianul avand o medie extrem de slaba la lovituri de pedeapsa.

 

Ratarea cu Levante este a sasea din ultimele 12 lovituri executate de Messi in toate competitiile, avand de asemenea penalty ratat cu Atletico, Bilbao si Levante, in La Liga, Manchester City, in Liga Campionilor, si cu Brazilia, intr-un meci amical.

 

LISTA RATARILOR DE LA 11m
Sep 21 2014 vs Levante
Oct 11 2014 vs Brazil (friendly)
Jan 21 2015 vs Atletico
Feb 24 2015 vs Manchester City
Aug 23 2015 vs Athletic Bilbao
Sep 20 2015 vs Levante

 

 

Cifrele lui Messi sunt insa foarte bune, avand nu mai putin de 9 goluri in ultimele 10 meciuri disputate in toate competitiile, 3 in La Liga, 3 pentru Argentina, 2 in Supercupa Europei si 1 in Supercupa Spaniei. Prestatia acestuia a fost laudata si de Luis Enrique, antrenorul Barcelonei:

 

"Messi tot nu imi pare uman. Chiar daca a ratat penalty, a dat doua goluri si a mai facut un gol al Barcelonei, deci mi se pare extraordinar ceea ce face pe teren", a spus tehnicianul catalan.

 

CLICK AICI pentru ratarea lui Messi de la penalty.


Sursa: sport.ro
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑