Jucător devotat echipei. Căpitanul formaţiei AS Roma a marcat golul cu numărul 300



021 сентября 2015
Foto: sport-xl.org

Francesco Totti continuă să scrie istorie în tricoul echipei AS Roma. Căpitanul formaţiei din capitala Italiei a marcat golul 300 pentru echipa la care evoluează din 1992.

Francesco Totti a înscris golul de 1-1 în partida dintre AS Roma şi Sassuolo, din etapa a patra din Serie A, în minutul 36 al întâlnirii de pe Stadio Olimpico.

Acesta a fost al 300-lea gol marcat de Totti pentru echipa la care joacă de la începutul carierei. Căpitanul romanilor a jucat până în minutul 71, când a fost înlocuit de Edin Dzeko, iar Roma a încheiat la egalitate partida cu Sassuolo, scor 2-2.

Juventus a reuşit să obţină prima victorie în campionatul Italiei în această etapă. Torinezii s-au impus cu 2-0 în deplasare în faţa formaţiei Genoa.

În minutul 37 al partidei, Roberto Pereyra a centrat de pe partea stângă, iar mingea a ajuns la Paul Pogba. Mijlocaşul francez a ratat incredibil, trimiţând în bara transversală din doar câţiva metri, dar oaspeţii au avut noroc. Mingea l-a lovit pe Eugenio Lamanna şi a intrat apoi în poartă. Pogba a stabilit rezultatul final în repriza a doua după ce a transformat un penalty.

Inter a obţinut a patra victorie consecutivă în Serie A. Formaţia antrenată de Roberto Mancini a învins Chievo cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Mauro Icardi. Inter este lider în campionatul Italiei după patru etape.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑