Rhein-Neckar Lowen - Barcelona 22-21. A doua înfrângere a catalanilor din istorie într-un tur inaugural021 сентября 2015

 

**VIDEO** Rhein-Neckar Lowen - Barcelona 22-21. A doua înfrângere a catalanilor din istorie într-un tur inaugural

Deținătoarea Ligii Campionilor, Barcelona, a început cu stângul noul sezon al competiției supreme inter-cluburi. În Grupa B, catalanii au fost învinși în deplasare de Rhein Neckar Lowen cu 22-21.

Impulsionați de fani, vicecampionii Germaniei aveau un avans de trei goluri după un sfert de oră. Barcelona, cu noile achiziții Jicha și Kopljar pe teren, au avut nevoie de doar patru minute pentru a reuși egalarea. Finalul primei reprize i-a aparținut lui Daniel Saric care a avut o dublă intervenție spectaculoasă în poarta catalanilor.

Revenită de la cabine cu un gol avans, Lowen s-a apropiat încet dar sigur de victorie. Extrema Uwe Gensheimer a fost de neoprit, Ekdal a punctat și el la impresia artistică iar portarii Appelgren și Stanic le-au stricat seara spaniolilor.

în final, Lowen s-a impus cu 22-21 Și Barcelona a bifat a doua înfrângere din istorie într-un tur inaugural al Ligii Campionilor. În 2010, catalanii pierdeau pe teren propriu, tot in fata lui Lowen.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑