United urca pe locul doi: Diavolii rosii au castigat meciul cu Southampton - VIDEO



021 сентября 2015

Victorie dramatica a echipei Manchester United, in campionat. Diavolii rosii au castigat meciul cu Southampton, in deplasare, scor 3 la 2. In acelasi timp, FC Liverpool si-a dezamagit din nou fanii.

 

Un meci frumos, in cele mai bune traditii ale ligii engleze, s-a jucat aseara pe St. Mary's Stadium. Gazdele au marcat deja in minutul 13, prin Pelle, si au avut apoi alte ocazii de gol. Manchester United a dat o replica pe masura. Martial a egalat scorul si la pauza a fost 1 la 1. In debutul partii secunde, noul atacant al diavolilor rosii a lovit din nou. 


In cateva momente, spaniolul Juan Mata a marcat si el. Cei de la Southampton, infuriati de faptul cum decurge meciul, au atacat agresiv in ultimele 20 de minute. Pelle a punctat din nou, insa paradele lui De Gea din finalul partidei nu le-au permis gazdelor sa egaleze. Manchester United a castigat greu, scor 3 la 2, si a urcat pe locul secund in campionat, cu 13 puncte. Liderul Manchester City are 15 puncte. Tot aseara, FC Liverpool a scos doar o remiza in duelul cu Norwich, de pe teren propriu. A fost 1 la 1, cu golul lui Ings pentru cormorani. 


si reusita lui Martin pentru oaspeti. FC Liverpool este abia pe locul 13 in Premier League, dupa 6 etape.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑