Echipa de baschet a Universitatii Agrare - lider in campionatul national




Echipa de baschet a Universitatii Agrare a urcat pe primul loc in campionatul national. Discipolii lui Alexandru Shestopal au invins lejer formatia Admirals, scor 101 la 68. Agrarienii vor ramane lideri cel putin pana duminica, atunci cand Donbaschet USM ii poate egala la puncte.


Admirals a controlat jocul in debutul meciului, care a deschis etapa a 7-a a campionatului de baschet masculin. Pe parcurs, insa, Universitatea Agrara a evoluat tot mai bine si in cateva minute a reusit sa iasa in avantaj pe tabela de scor. La pauza mare, agrarienii deja conduceau, cu 51 la 39. Repriza a 3-a a fost si cea decisiva. Baschetbalistii de la UASM au atacat in valuri si au marcat aproape la fiecare aruncare la cos, iar cel mai bun jucator al echipei a fost Vladimir Priscepnai. In acelasi timp, Admirals a avut ghinion teribil la finalizare. Prin urmare, chiar si jocul superb din ultima repriza nu i-a permis sa evite infrangerea, scor 68 la 101. 

 

Alexandru SESTOPAL, ANTRENOR UASM: "În primele două reprize echipa nu a fost binedispusă. După pauza mare am îmbunătăţit jocul în defensivă, ceea ce a infuenţat rezultatul final. Am mărit avansul pe tabela de scor."

 

Eugen POGORELOV, JUCATOR ADMIRALS: "Am fost gata să luptăm, dar într-un moment ceva s-a întâmplat şi băieţii au decăzut moral. Suntem nemulţumiţi de acest rezultat. Am câştigat doar 3 meciuri din 7, vrem mai mult."

 

Dupa aceasta victorie, echipa Universitatii Agrare a urcat pe primul loc in campionat, cu 13 puncte, acumulate in 7 etape. Donbaschet USM se afla pe locul secund, dar are un meci rezerva. Duminica aceasta se va duela cu echipa Universitatii de Medicina.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: baschet, campionat national, Universitatea Agrara,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑