Iordănescu a adus unitate la națională: ”Ne ascultă părerea tuturor și îmbină ideile”



 

**VIDEO** Iordănescu a adus unitate la națională: ”Ne ascultă părerea tuturor și îmbină ideile”

Steliştii sunt decisivi la naţională şi în mandatul lui Anghel Iordănescu. După ce Sânmărtean a încântat la ultimele meciuri sub comanda lui Victor Piţurcă, a venit şi rândul unor alţi jucători din Ghencea să încânte în tricoul naţionalei. Dubla fundaşului Paul Papp a adus victoria tricolorilor contra Irlandei de Nord, în timp golgheterul Stelei, Claudiu Keşeru, a marcat două goluri de excepţie în amicalul cu Danemarca.

”Cu Sânmărtean n-am avut ocazia să lucrez ca antrenor, dar pot să confirm că e un jucător cu, în primul rând, un caracter cum rar am întâlnit până acum. Pregătit mai întâi să ofere, în loc să ceară ceva.

Asta am văzut la toți jucătorii echipei naționale. Un jucător cu reale calități tehnice vizibile de la mare distanță. Eu l-am asemuit, dacă îmi permiteți, cu Houdini, păstrând proporțiile. Eu așa îi spun, nu îi spun Lucică”, a declarat Ionuț Badea, ”secundul” lui Anghel Iordănescu la echipa națională.

Fostul antrenor al Universității Cluj a vorbit și despre Papp, ”eroul” meciului cu Irlanda de Nord, în care a reușit o ”dublă”.

></p><p><em><strong>„Se pare că îi priește revenirea în țară. A făcut-o foarte bine la Steaua, o face foarte bine și la echipa națională. E un jucător defensiv, dar cu reale oportunități de a ajunge în faza ofensivă</strong></em>”, a spus Badea, care a avut numai cuvinte de laudă și despre un alt stelist:</p><p><em><strong>„Keșeru e un bomber pentru mine. Jucătorul care atunci când are mingea poate fi letal. Oricând poate fi subiectul discuției la națională”.</strong></em></p><p>Revenirea lui <strong>Anghel Iordănescu</strong> pe banca tricolorilor a readus spiritul de grup la lot. Chiar şi secunzii fac totul pentru a-l ajuta pe selecţioner să ia cele mai bune decizii înaintea şi în timpul jocurilor.</p><p>”<em><strong>În momentul în care am fost propuși și am acceptat acest job exista o asumare... Ne-am asumat acest rol. Nu poți să ai ego cu cel mai galonat selecționer al României. Ne ascultă părerile tuturor, după care reușește să îmbine aceste lucruri și să iasă o eficiență maximă”</strong></em>, a mai spus Ionuț Badea.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑