Primăvara Stelei începe în Danemarca. Chipciu: ”Mergem la Aalborg cu gândul să învingem”



Primăvara Stelei începe în Danemarca. **Chipciu: ”Mergem la Aalborg cu gândul să învingem”**

Meciul cu Aalborg ar putea aduce calificarea Stelei în primăvara europeană. Cu o victorie în Danemarca, roș-albaștrii nu ar mai fi nevoiți să aștepte ultimul meci din grupă, contra liderului Dinamo Kiev. Mergem să câștigăm acolo, spune hotărât Alex Chipciu.

Steliștii își pot asigura prezența în primăvara europeană pe terenul lui Aalborg, în direct la Digi Sport 1 joi, de la ora 20:00. O victorie contra danezilor le-ar aduce campionilor României a treia calificare în ultimii cinci ani în fazele eliminatorii. În 2012, Steaua a mers în primăvară tot după un meci jucat în Danemarca. A fost atunci 1-1 pe terenul lui FC Copenhaga.

”Calificarea? Cum o vedeam și până acum. Dacă am fi câștigat la Rio Ave luam o opțiune foarte mare, în sensul că puteam face un egal la Aalborg și să fim calificați. Așa, punctul poate nu ne ajută foarte foarte mult, dar e important că nu am pierdut, asta ne dă încredere”, a declarat Alex Chipciu.

Steliștii au pierdut de patru ori în cele 28 de meciuri oficiale din acest sezon. Singura înfrângere din grupele Europa League au suferit-o pe terenul liderului Dinamo Kiev. Contra lui Rio Ave, roș-albaștrii au evitat eșecul la ultima fază.

„Nu avem foarte multe înfrângeri și nu ne place să pierdem și clar n-a fost o înfrângere. Dar e bine și pentru economia grupei. Mă refer la faptul că trebuie să batem pe Aalborg neapărat, pentru că dacă băteam la Rio Ave puteam să facem egal la Aalborg.

Bineînțeles că noi mergem să câștigăm acolo pentru că ne-ar ușura munca și vrem să... Și dacă o să câștigăm și dacă nu o să câștigăm în Danemarca, noi vrem să batem și pe Dinamo Kiev cu orice preț. Nu vrem doar să ne calificăm de dragul de a ne califica”, a mai spus Alexandru Chipciu.

Meciul Aalborg-Steaua, din grupele UEFA Europa League, se va disputa joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑