Atmosferă de vis la Buenos Aires. Boca Juniors şi River Plate, primul duel în Copa Sudamericana



 

**VIDEO** Atmosferă de vis la Buenos Aires. Boca Juniors şi River Plate, primul duel în Copa Sudamericana

Cele mai importante echipe din Argentina, Boca Juniors şi River Plate, au fost pentru prima oară adversare în Copa Sudamericana, a doua competiţie intercluburi din America de Sud.

Pe lângă orgoliul de a câştiga în faţa marii rivale, duelul are şi o miză importantă, învingătoarea din această dublă urmând să se califice în finala competiţiei.

Joi noapte a avut loc meciul tur al semifinalei, pe celebrul La Bombonera, iar fanii celor de la Boca Juniors au oferit un adevărat spectacol de sunet şi culoare înaintea partidei.

Din arsenalul suporterilor nu au lipsit deja tradiţionalele papelitos, alături de numeroase petarde, totul fiind completat de un spectaculos foc de artifcii.

Confruntarea din teren nu s-a ridicat însă la nivelul aşteptărilor. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, astfel că echipa calificată în ultimul act se va decide în returul de săptămâna viitoare, când River Plate va juca pe teren propriu.

"A fost o luptă dură la mijlocul terenului, iar vântul puternic a făcut să fie foarte dificil să jucăm aşa cum ne doream", a declarat la final Juan Forlin, fundaşul celor de la Boca.

De cealaltă parte, Gabriel Mercado, de la River, a recunoscut că partida a "fost mai grea decât ne aşteptam. Nu pot spune acum dacă acest 0-0 este cel mai bun rezultat pentru noi. Totul depinde de ce se va întâmpla săptămâna viitoare".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑