Revine Benzema, jucătorul care i-a lipsit lui Cristiano. Cifrele lui CR7, de la accidentarea atacantului



real barcelona 21.11.2015Revine Benzema, **jucătorul care i-a lipsit lui Cristiano.** Cifrele lui CR7, de la accidentarea atacantului

Karim Benzema s-a întors. Rafa Benitez l-a convocat pe atacantul francez pentru lotul pe care îl va avea la dispoziţie pentru Clasicul cu Barcelona, iar aceasta este o veste bună atât pentru club, cât şi pentru Cristiano Ronaldo.

Benzema a fost accidentat de pe 8 octombrie şi a lipsit 6 săptămâni, după ce s-a accidentat în amicalul Franţei cu Armenia. În absenţa lui, Cristiano nu a mai avut acelaşi randament: dacă marcase 10 goluri în 9 meciuri la începutul sezonului, CR7 a înscris doar 3 în 5 dispute, de la dispariţia atacantului de 27 de ani din primul 11.

"Este jucătorul ideal pentru Ronaldo şi Bale. Este cel mai bun din lume pe postul lui şi nu mă refer numai la calităţile de golgheter. Este un fotbalist complet", spunea recent fostul său antrenor, Carlo Ancelotti.

Bale şi Cristiano au foamea de a marca şi, în dese rânduri uită să fie altruişti, calitate la care Benzema excelează. Astfel, el poate fi considerat cel mai potrivit atacant pentru gruparea blanco.

Real Madrid - Barcelona se joacă sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Internaţionalul francez a disputat 12 meciuri împotriva Barcelonei, în campionat: a adunat 752 de minute, în care a marcat 5 goluri, a dat două pase decisive şi a şutat de 14 ori pe spaţiul porţii.

Totuşi, sezonul a fost unul complicat până acum pentru Karim: a fost integralist doar de două ori, fiind înlocuit de Rafa Benitez în 6 dintre ultimele 8 partide. Pe lângă acest lucru, acesta a avut probleme extra-sportive.

A fost arestat după ce a fost suspect în scandalul santajului sexual al lui Valbuena, dar a avut parte de sprijinul total al clubul, având multe discuţii cu Florentino Perez.

Echipa probabilă a Realului (4-3-3): Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modric, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑