BBC a marcat de nouă ori cu Rayo, dar MSN are în continuare mai multe goluri



021 декабря 2015

 

**VIDEO** BBC a marcat de nouă ori cu Rayo, dar MSN are în continuare mai multe goluri

În ultimele două sezoane, rivalitatea dintre FC Barcelona şi Real Madrid a însemnat şi duelul de la distanţă dintre trio-urile ofensive ale celor două echipe - MSN (Messi-Suarez-Neymar) şi BBC (Bale-Benzema-Cristiano). În actuala stagiune, catalanii sunt în avantaj, nu doar din punct de vedere al rezultatelor, dar şi al golurilor marcate.

Cei trei jucători din linia de atac a Realului au marcat nouă dintre cele zece goluri în victoria cu 10-2 din partida cu Rayo Vallecano şi au ajuns la un total de 46 de reuşite în acest sezon.

Liderul marcatorilor blanco este, evident, Cristiano Ronaldo, care a înscris de 23 de ori (12 goluri în La Liga, 11 în Liga Campionilor). Portughezul este urmat de Benzema, cu 15 goluri (11 în La Liga, 4 în UCL), în timp ce Bale a punctat de 8 ori, de fiecare dată în campionat.

Totuşi, celebrul BBC este la şase goluri în urma trio-ului ofensiv al Barcelonei. Prin cele trei goluri înscrise celor de la River Plate, în finala Campionatului Mondial al cluburilor, MSN a ajuns la cota 52 în actuala stagiune.

Messi plăteşte tribut faptului că a fost indisponibil aproximativ două luni şi este depăşit de colegii săi din atac. Argentinianul a marcat de doar 12 ori (5 goluri în La Liga, 3 în UCL, 2 în Supercupa Europei şi 1 la Mondialul Cluburilor), în timp ce Neymar are 16 goluri (14 în La Liga, 2 în UCL), iar Luis Suarez 24 (13 în la Liga, 5 în UCL, 1 în Supercupa Europei şi 5 la Mondialul Cluburilor).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑