Arsene Wenger l-a iertat pe Mesut Ozil



022 февраля 2014
Foto: www.telegraph.co.uk

Antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, l-a iertat pe Mesut Ozil, după ce acesta a ratat lovitura de la 11 metri din partida cu Bayern Munchen din Liga Campionilor. Totodată, tehnicianul "tunarilor" speră ca echipa sa să-şi revină după perioada dificilă prin care a trecut şi să se impună în partida cu Sunderland din campionat.

După o săptămână în care a disputat trei partide importante, în trei competiţii diferite, Arsenal Londra va juca în etapa a 27-a din Premier League cu Sunderland.

"Este extrem de dificil să te adaptezi la fiecare competiţie în care eşti implicat. Este foarte greu să faci acest lucru şi din punct de vedere fizic. Am luptat, am reuşit să ne impunem, vom continua în acelaşi ritm, aşa cum am făcut-o până acum în campionat. Sper să ne revenim cât de curând posibil şi să câştigăm meciul cu Sunderland", a declarat Wenger.

Antrenorul lui Arsenal Londra l-a iertat pe Mesut Ozil şi nu va renunţa la el în meciul cu "pisicile negre", după ce neamţul a ratat un penalty în partida din Liga Campionilor cu Bayern Munchen. "Mesut Ozil şi-a cerut iertare după meci, dar nu cred că lumea s-a supărat că a ratat. Bayern la fel a ratat un penalty. Mărul discordiei a fost faptul că el execută loviturile de la 11 metri într-un alt mod, iar asta a stârnit critici. Toţi ratează, acesta este stilul lui", a spus acesta.

Arsenal este pe locul doi în Premier League, la un punct distanţă de liderul Chelsea şi cu două mai multe decât Manchester City, care este pe trei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑