Meciuri de senzaţie: Bayern Munchen și FC Barcelona le-au spulberat pe FC Porto şi PSG



Foto: eurosport.fr

Bayern Munchen și FC Barcelona sunt primele două echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor. Campioana Germaniei va juca în careul de ași al celei mai tari competiții intercluburi din lume după ce a făcut un meci senzațional în returul cu FC Porto și s-a impus cu 6-1. Barcelona nu a avut emoții și a câștigat cu 2-0 returul cu Paris Saint Germain.

Bayern a avut o primă repriză de vis împotriva celor de la FC Porto. Învinși în Portugalia cu 3-1, bavarezii au început în forță returul cu lusitanii. Alcantara a deschis scorul în minutul 14, Boateng a marcat pentru 2-0, iar deja în minutul 27 Lewandowski a înscris golul trei al formației lui Guardiola.

Până la pauză nemții au mai marcat de două ori. Muller a înscris în minutul 36, iar Lewandowski și-a trecut în cont dubla peste patru minute. În repriza secundă oaspeții au reușit golul de onoare, prin Martinez, iar Xabi Alonso a închis tabela cu un gol marcat din lovitură liberă în minutul 88.

Barcelona s-a calificat în semifinale cu scorul general de 5-1, după ce în returul cu PSG de pe Camp Nou s-a impus cu 2-0. Ambele reușite i-au aparținut lui Neymar, primul gol fiind marcat după o fază de toată frumusețea creată de către Iniesta.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑