Rednic crede că CFR nu merita victoria



CFR cluj a început cu stângul campionatul, remizând la Botoșani, 0-0, pe terenul nou promovatei din localitate, chiar dacă a evoluat mai bine de 80 de minute în superioritate numerică, după eliminarea lui Ciprian Dinu din minutul 9.

Tehnicianul clujenilor, Mircea Rednic, a recunoscut meritele adversarei în fața elevilor săi și de asemenea justețea rezultatului:"Am întâlnit o echipă foarte motivată care merită felicitată pentru felul în care a jucat astăzi, mai ales că a evoluat în zece oameni. Noi am dominat meciul, dar am făcut-o lent şi previzibil. Cu excepţia ocaziei lui Rui Pedro nu ne-am creat faze de a marca. Timpul a fost scurt până la începerea campionatului, iar noi încă suntem în căutarea formulei ideale. Nu meritam mai mult de un punct astăzi."

Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, consideră că echipa sa suferă la capitolul omogenitate: "Mă aşteptam la mai mult de la meciul de astăzi. Ştiam că Botoşaniul va juca cu determinare. Noi am dat prea puţin astăzi pe teren şi nu cred că aceasta este valoarea noastră. Suferim la capitolul omogenitate. Eliminarea cred că i-a anesteziat pe jucători, iar în mintea lor a apărut că vor câştiga oricum."

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑