Steaua vrea să joace sâmbătă cu Astra



Probleme cu programarea meciurilor în Liga 1 încă din startul campionatului.

Două dintre formațiile care ne reprezintă în competițiile continentale, Astra și Steaua, joacă în etapa a II-a, duminică, pe 28 iulie, la Giurgiu, dar programarea e una care dă bătăi de cap.

Steaua intenționează să solicite mutarea datei de disputare cu o zi mai devreme, sâmbătă, pe 27 iulie, dar Astra se opune, pentru că ar însemna să joace contra campioanei la nici 48 de ore după ce va disputa returul cu Omonia Nicosia, din turul doi preliminar al Europa League. În prima manșă, pe Arena Națională, scorul a fost 1-1(VIDEO).

 

Campioana vrea să joace sâmbătă cu Astra pentru că, dacă trece de Vardar în turul doi preliminar al Champions League, ar putea juca marți, pe 30 iulie, la Tbilisi, cu Dinamo, prima manșă din turul al treilea. Există și varianta ca steliștii să solicite UEFA disputarea meciului pe 31 iulie, o dată alocată competiției.

Această variantă e sugerată și de tehnicianul Astrei, Daniel Isăilă, care a declarat la Fanatik Show, după victoria echipei sale de la Chiajna, cu Viitorul: "Sunt probleme de ambele părți. Noi nu putem juca sâmbătă, ei nu pot juca duminică. Steaua a făcut demersuri să mute miercuri meciul din Champions League."

Tehnicianul Astrei a mai spus că, după părerea sa, cea mai bună variantă pentru ambele echipe ar fi amânarea meciului. Astra s-a impus cu 4-0 în fața Viitorului (VIDEO), în prima etapă a campionatului, în vreme ce Steaua a trecut de Ceahlăul cu 2-1

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑