Bucurie mare la Dacia Chişinău! "Lupii galbeni" au învins Sheriff Tiraspol



022 сентября 2016
FOTO: ofshodonin.com
Bucurie mare la Dacia Chişinău! "Lupii galbeni" au învins pentru prima data la un scor de forfeit, 3-0, pe marea lor rivală, Sheriff Tiraspol. S-a întîmplat în partida restantă din etapa a şasea a Diviziei Naţionale de fotbal.
Eroul meciului de la Speia a fost ucraineanul Maxim Feşciuk, care a marcat două goluri. Fost component al lui Karpatî Lvov, atacantul ucrainean a deschis scorul în minutul 16 printr-un şut superb de la distanţă.
Feşciuk a dublat avantajul "dacilor" la începutul reprizei secunde după ce a profitat de o greşeală comisă de Halifa
Jabbie .
"Am vrut să câştigăm cu 5-0. Ne-am dorit să luăm cele trei puncte în meciul cu un asemenea adversar cu renume. Ne dorim şi planificăm să revenim în lupta pentru titlu, deoarece am pierdut multe puncte până acum", a declarat atacantul Dacia Chişinău.
Rezultatul final a fost stabilit în minutul 67 de Maxim Cojocaru.
Sheriff a fost aproape şi de un autogol stupid, dar balonul a nimerit bara. Dacia a obţinut cea mai categorică victorie all-time în meciurile cu formaţia tiraspoleană.
"Am câştigat pe merit şi fără drept de apel. Cel mai important lucru este că noi am fost un colectiv unit", a spus Igor Klesov, antrenor Dacia Chişinău.
"Noi nu renunţam să jucăm. Am fi putut să prestăm un joc mai defensiv la scorul de 0-1, dar eu sunt ambiţios. În asemenea cazuri echipa sau întoarce rezultatul, sau este pedepsită de adversari. Noi am fost taxaţi de Dacia", a precizat Bruno Irles, antrenor Sheriff .
În celelalte partide restante din etapa a şasea, Milsami a spulberat cu 4-0 Speranţa Nisporeni, iar Zimbru şi Petrocub-Hânceşti au remizat cu scor alb, 0-0.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑