Ambiția lui Ianis Hagi, la 17 ani: ”Nu mă așteptam să vină aceste lucruri, dar nu mă opresc aici!”



022 октября 2015

 

**VIDEO** Ambiția lui Ianis Hagi, la 17 ani: ”Nu mă așteptam să vină aceste lucruri, dar nu mă opresc aici!”

Ianis Hagi a împlinit joi, 22 octombrie, vârsta de 17 ani, motiv de bucurie dar și de un mic bilanț pentru băiatul lui Gheorghe Hagi.

Mijlocașul celor de la Fiorentina, lăsat împrumut la FC Viitorul, până la finalul sezonului, este mulțumit de realizările sale de până acum. Ianis a bifat 19 meciuri în Liga 1, serie începută din sezonul trecut și a marcat două goluri.

”Mă simt mai puternic mental, am acumulat destul de multe meciuri până la vârsta asta și pot spune că m-am maturizat față de anul trecut”, a spus Hagi jr.

Chestionat dacă este mulțumit cu realizările sale, Ianis Hagi a replicat:

”Da, sunt mulțumit pentru că la vârsta asta am adunat ceva meciuri în Liga 1, plus că nu mă așteptam ca până la vârsta asta să vină aceste lucruri. Dar, sper să nu mă opresc aici.”

Viitorul are doar o înfrângere în ultimele cinci etape ale sezonului regulat şi este la patru puncte în spatele liderului Astra. Luni, 26 octombrie, ÎN DIRECT la Digi Sport, de la 20:30, echipa din Ovidiu va da piept cu FC Botoşani.

”Ne propunem să câștigăm în orice meci, să nu pierdem și să luăm măcar un punct. Meciurile de acasă sunt importante, mai ales că spectatorii s-au obișnuit să vină la fiecare întâlnire”, a mai spus Ianis Hagi. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑