Galerie superba, TRIUMF mare. Baschetbalistii de la Steaua Bucuresti au obtinut prima victorie in turneul Eurocup - VIDEO



022 октября 2015

Baschetbalistii de la Steaua Bucuresti au obtinut prima victorie in turneul Eurocup. Ros-albastrii au castigat, acasa, in fata echipei Trabzonspor din Turcia. La finalul meciului, fanii le-au multumit jucatorilor cu ovatii si cantece.

 

Galeria Stelei a fost superba atat in timpul meciului, cat si dupa. Cei aproximativ 2 mii de suporteri, veniti in Sala Polivalenta din Bucuresti, si-au sustinut frenetic favoritii, asa cum nu o fac, in ultimul timp, nici la meciurile echipei de fotbal. Steaua a jucat superb in fata turcilor de la Trabzonspor si la pauza mare conducea cu 43 la 39. 

 

Oaspetii au prins apoi cateva minute bune de joc si au echilibrat duelul. Totusi, Steaua a dominat ultimul sfert si la final s-a impus cu 76 la 71. Dupa 2 etape, clubul roman ocupa locul 5 in grupa D, cu o victorie si o infrangere. Eurocup este a doua competitie ca valoare in baschetul continental, dupa Euroliga. 36 de echipe sunt impartite egal in cele 6 grupe. In urmatoarea etapa se califica primele 4 formatii din fiecare grupa. Campioana in exercitiu este formatia rusa Khimki.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑