Dorit de Steaua, Belu e lăudat de fostul său antrenor: "Poate juca la orice echipă din România"



022 октября 2015

 

**VIDEO** Dorit de Steaua, Belu e lăudat de fostul său antrenor:

Claudiu Belu se află pe lista de achiziţii a Stelei, chiar dacă evoluează pe un post pe care campioana are în acest moment trei variante: Cornel Râpă, Paul Papp şi Jean Sony Alcenat. Ultimii doi ar putea pleca în această iarnă şi fundaşul dreapta de 21 de ani al lui Poli ar putea ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi.

Belu a declarat deja că e bucuros în legătură cu interesul Stelei, iar fostul lui antrenor de la Poli, Dan Alexa, e de părere că acesta ar putea evolua la orice club cu pretenţii din Liga 1.

"Claudiu Belu este un jucător la care eu am ţinut şi ţin foarte mult. Este unul dintre jucătorii în care am crezut enorm. Este un fotbalist de mare talent care ar trebui să joace la echipa naţională. Mă bucur pentru el că a reuşit să iasă în evidenţă. A avut o perioadă în care din diverse motive nu a mai crescut.

Mă bucur foarte mult că este un jucător mediatizat, că se vorbeşte de el că ar putea face parte din echipa naţională. Mi s-au cerut date, dar nu ştiu cât de reală este oferta Stelei. Eu cred că Belu poate evolua la orice echipă din România", a comentat antrenorul Rapidului, într-o conferinţă de presă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑