Levante-Barcelona 1-4. Tello a marcat o triplă din trei assist-uri ale lui Messi



**VIDEO** Levante-Barcelona 1-4. Tello a marcat o triplă din trei assist-uri ale lui Messi

Barcelona s-a revanşat după remiza din weekend de pe terenul lui Levante, cu o victorie categorică trei zile mai târziu, în turul sferturilor Cupei Spaniei. Meciul a început însă nefericit pentru catalani, care s-au văzut conduşi după o jumătate de oră, la reuşita lui El Zhar.

După pauză, Barcelona a egalat cu mult noroc. Jimenez a respins în faţă, Vyntra a încercat să îndepărteze pericolul, dar mingea a ricoşat din Juanfran în poarta gazdelor. A urmat recitalul lui Messi, aflat la partida cu numărul 400 în tricoul Barcei, şi al lui Tello. Cei doi au colaborat perfect la trei goluri: argentinianul i-a pasat de fiecare dată ideal lui Tello, care a stabilit scorul unei victorii categorice pentru catalani, 4 la 1.

A fost pentru prima dată în cariera lui Lionel Messi când a furnizat trei pase decisive într-un meci. Returul va avea loc pe Nou Camp, miercuri, de la ora 23.00, in direct la Digi Sport 1.

ECHIPELE

Levante: Javi Jimenez - Nagore, Vyntra, Juanfran, Karabelas - Camaras - Xumetra (Pedro Rios, 62), El Adoua, Sergio Pinto, El Zhar (Nong, 77) - David Barral (Angel, 72)
Antrenor: Joaquin Caparros

Barcelona: Pinto - Dani Alves, Bartra, Puyol (Mascherano, 57), Adriano - Xavi, Song, Sergi Roberto - Pedro (Alexis Sanchez, 77), Messi, Tello
Antrenor: Gerardo Martino

VIDEO în curând.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑