Halep şi Şarapova s-au calificat în optimi la Australian Open



 

Simona Halep şi Maria Şarapova s-au calificat în optimi la Australian Open. Atât românca cât şi rusoaica nu au avut probleme cu adversarele pe care le-au eliminat lejer de la primul turneu de Mare Şlem al anului.

Simona Halep a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a se impune în faţa americancei Bethanie Mattek-Sands. Sportiva din România a câştigat primul set cu 6-4, iar în cel de-al doilea s-a impus cu 7-5. În optimile de finală, Halep o va înfrunta pe Yanina Wickmayer din Belgia. Cele două s-au mai înfruntat de trei ori până acum, iar Halep nu a obţinut nicio victorie.

"Ea m-a învins de fiecare dată când am jucat într-un meci direct, dar în runda următoare va fi cu totul altceva. Am şansa de a câştiga. Mă aştept la un meci dificil. Ea este foarte puternică şi foarte înaltă. Aşa că trebuie să mă pregătesc înainte de startul meciului", a declarat sportiva. 

Într-un alt meci, Maria Şarapova s-a distrat cu sportiva din Kazahstan, Zarina Diyas, pe care a eliminat-o după o oră de joc. Rusoaica s-a impus în două seturi cu un dublu 6-1. În optimi, Şarapova se va confrunta cu chinezoaica, Shuai Peng.

În optimi s-a mai calificat şi românca Irina-Camelia Begu care a trecut în turul trei de germanca Carina Witthoeft, scor 6-4, 6-4. În faza următoare Begu se va duela cu sportiva din Canada, Eugenie Bouchard, care s-a impus în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia cu 7-5, 6-0.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑