LIVE SCORE& Espanyol - Villarreal (19:15, Digi Sport 1). Încă un test greu pentru Gâlcă



**LIVE SCORE&VIDEO** Espanyol - Villarreal (19:15, Digi Sport 1). Încă un test greu pentru Gâlcă

Al doilea meci din La Liga transmis astăzi ÎN DIRECT de Digi Sport 1 este cel dintre Espanyol, formație pregătită de Costel Gâlcă, și Villarreal, una dintre surprizele plăcute ale acestei ediții de campionat din Spania.

Înainte de startul partidei formația pregătită de tehnicianul român ocupă un modest loc 14, cu 21 de puncte și nu a câștigat niciun meci din ultimele 6 disputate. Espanyol a contabilizat două remize și 4 înfrângeri, cu precizarea că "papagalii" au pierdut de două ori în fața Barcelonei.

De partea cealaltă, Villarreal e pe locul 4 în La Liga, cu 40 de puncte. Indiferent de rezultatul acestei partide, "Submarinul Galben" își va menține aceată poziție și la finalul rundei cu numărul 21.

Meciul din turul campionatului s-a încheiat cu o victorie destul de clară a oaspeților de azi. Villarreal s-a impus pe El Madrigal cu 3-1. Catalanii au deschis scorul prin Caicedo în minutul 5, în timp ce "Submarinul Galben" a reușit toate cele 3 goluri în ultimele 25 de minute ale partidei. Soldado a restabilit egalitate în timp ce Bakambu a marcat o dublă în ultimele 5 minute. Toți cei 4 marcatori din partida disputată la finalul lunii august sunt anunțați titulari în această seară.

ECHIPELE PROBABILE:

Espanyol (4-2-3-1): Pau Lopez - Javi Lopez, Alvaro, Roco, V. Alvarez - Jordan, Diop - Moreno, Sevilla, Asensio - Caicedo
Antrenor: Constantin Gâlcă

Villarreal (4-4-2): Areola - Mario, Musacchio, Bailly, J.Costa - J. dos Santos, Trigueros, Bruno, D. Suarez - Bakambu, Soldado
Antrenor: Marcelino Garcia

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑