Gâlcă acuză absenţele titularilor excluși: "Era bine dacă ştiam de mai demult. Avem nevoie de jucători!"



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Gâlcă acuză absenţele titularilor excluși:

VIDEO. Steaua - Rapid 0-1. Campioana a debutat cu stângul în acest retur de campionat. A pierdut primul derby din 2015, după golul marcat de Gecov. Contantin Gâlcă nu i-a putut folosi pe Arlauskis şi Prepeliţă, jucători care au refuzat să îşi prelungească înţelegerile cu Steaua şi au fost scoşi din lot.

Tehnicianul grupării din Ghencea a recunoscut că decizia i-a aparţinut patronului Stelei, dar l-a atenţionat pe Gigi Becali că va avea nevoie de jucători pentru a câştiga titlul.

"S-au simţit absenţele lui Prepeliţă şi Arlauskis. Erau titulari. E decizia patronului, nu puteam face nimic. Era bine dacă ştiam de mai mult timp. Suporterii au dreptul să reproşeze, dar trebuie să ne ajute în momentele grele şi sper ca în viitor să fie alături de noi.

Pentru mine, campionatul nu e câştigat. Avem nevoie de toţi jucătorii. Să aduci jucători noi, să se integreze, e greu. Au prea puţin timp", a spus Gâlcă, în direct la Digi Sport Special.

Tehnicianul ajuns la cârma "roş-albaştrilor" la începutul sezonului a continuat să acuze lipsa celor doi şi la conferinţa de presă, transmisă în direct tot în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Vreau să câştig cele trei puncte, nimic mai mult. Este logic să joci cu fotbaliştii pe care îi ai. Vrea să construim echipa până la vară, chiar dacă aceşti jucători sunt plătiţi. Are dreptate. Trebuie să formezi echipa pentru calificarea în UCL, dar nu e câştigat campionatul încă. E decizia dânsului. El plăteşte. Mai am nevoie de jucători, mai ales la mijlocul terenului. Voi vorbi cu el, să vedem ce se va întâmpla", a adăugat fostul internaţional.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑