Gol magic inscris de selectionata feminina de fotbal a Moldovei



023 февраля 2015

Formata din nou, dupa o pauza de 8 ani, selectionata a obtinut si primul succes. Moldova a invins-o cu 3 la 2 campioana Romaniei. La acest meci, jucatoarea noastra, Ludmila Andone, a marcat o bijuterie de gol.


Ludmila Andone a inscris pentru 3 la 1 in partida amicala dintre selectionatei Moldovei si echipa Olimpia din Cluj. Fetele noastre au facut un meci bun in fata campioanei Romaniei si au castigat cu 3 la 2. Astfel, reunita dupa o pauza de 8 ani, sub conducerea Alinei Stetenco, nationala mare a Moldovei reuseste sa confirme. In acest weekend selectionata noastra a jucat de doua ori in fata echipei din Romania care joaca frecvent in Liga Campionilor, partidele avand loc la Centrul de pregatire a selectionatelor de la Vadul lui Voda. Si daca in cea de-a doua partida fetele Alinei Stetenco au invins cu 3 la 2, apoi in prima au cedat cu 1 la 4. 

 

Alina STETENCO, SELECTIONER MOLDOVA: “ Este foarte greu deoarece suntem la inceput, jucatoarele vin din diferite cluburi. Nu am prevazut scorul, pentru ca am vrut sa vedem cum joaca fundasii, mijlocasii, cum se primeste de jucat pe grup de jucatori.” 

 

Aceste partide de control sunt o pregatire pentru participarea la preliminariile catre EURO 2017. Formatia noastra va evolua in grupa A, in compania a doua formatii baltice – Letonia si Lituania, precum si echipa Luxemburgului. UEFA a oferit tarii noastre dreptul de a organiza acest micro-turneu programat in perioada 4-9 aprilie. In runda urmatoare se va califica doar castigatoarea grupei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: selectionata feminina, moldova, fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑