Atacantul dorit de Steaua, candidat la ratarea etapei în Liga 1! Din șase metri n-a nimerit poarta



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Atacantul dorit de Steaua, candidat la ratarea etapei în Liga 1! Din șase metri n-a nimerit poarta

VIDEO Pandurii - CS Universitatea Craiova. Derby-ul Olteniei, de la Târgu Jiu, a produs și una dintre fazele care va candida cu siguranță la ratarea etapei a 18-a din Liga 1 și poate chiar la un top al campionatului.

Elevii lui Edward Iordănescu au avut trei șanse de a deschide scorul în prima repriză a partidei cu oltenii lui Cârțu și Săndoi. Asta, ce-i drept, după ce craiovenii au avut o transversală în minutul 9 prin Rocha.

În afara fazei controversate, în urma căreia Nistor a cerut un penalty, Anton și Mihai Roman II au avut șansa de a-și trece numele pe tabela de marcaj. Indubitabil, ocazia cea mai mare i-a aparținut vârfului dorit de Steaua.

Roman, golgheterul trupei din Târgu Jiu cu 8 goluri, a primit o pasă foarte bună de la Pintilii, în fața careului de șase metri, dar vârful ”pandurilor” a trimis peste poartă.

”A fost o fază frumoasă realizată de Pintilii, după care Roman a șutat cu dreptul, care nu este piciorul lui de bază.

A băgat și puțin piciorul sub minge și s-a dus mingea unde s-a dus. Dar, mie îmi place de Mihai Roman. Este un jucător care crește de la meci la meci”, a spus Gabi Balint, prezent în studiorul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑