Varela a ajuns la patru goluri în acest sezon! Steaua marchează cu toate compartimentele



 

**VIDEO** Varela a ajuns la patru goluri în acest sezon! Steaua marchează cu toate compartimentele

Fernando Varela (26 de ani) pare a fi un transfer foarte inspirat făcut de Steaua, deși fundașul adus de la FC Vaslui i-a costat pe campioni în jur de un milion de euro.

În partida cu Săgeata, la scorul de 1-1, Varela a marcat cel de-al patrulea său gol din acest sezon, în minutul 55, la o fază fixă lucrată perfect de roș-albaștri. Cu acest gol, Steaua prelungește seria de meciuri fără înfrângere în Liga 1 la 26, un record impresionant.

Cu 14 meciuri bifate în Liga 1, Varela a mai marcat în acest sezon contra celor de la Astra (1-1), cu Oțelul (1-1 VIDEO), dar și contra Concordiei Chiajna (4-0 VIDEO). Antrenorul Reghecampf pregătește foarte bine faza ofensivă la Steaua, iar consecința este una simplă: liderul campionatului marchează constant cu toți jucătorii de pe teren!

În acest sezon, dintre fotbaliștii aflați în lot, fundașii Stelei au marcat 13 goluri, mijlocașii 18, iar atacanții alte 14. Steaua a marcat 53 de goluri în acest sezon, în 24 de etape. Golgheter rămâne Piovaccari, cu 8 reușite, dar Varela are deja mai multe reușite decât alți atacanți importanți din România, precum Batin, Astafei, Kapetanos sau Bawab.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑