Moldovenii şi-au aflat adversarii din prima rundă preliminară a Ligii Europei



Foto: arq.ro

Moldovenii sunt optimişti după ce şi-au aflat adversarii din prima rundă preliminară a Ligii Europei. Atât cei de la Zimbru, cât şi cei de la Veris cred că au şanse mari de a se califica în runda a doua. Veris va debuta în cupele europene cu Litex Lovech, iar Zimbru va juca în primul tur cu Shkendija, din Macedonia. Cea de-a treia echipă din ţara noastră prezentă în competiţie, FC Tiraspol, se va duela cu Inter Baku.

Zimbru Chişinău se va duela în prima rundă preliminară a Ligii Europei cu formaţia Shkendija, care a terminat pe locul patru campionatul Macedoniei.

"Primul meci îl jucăm în deplasare. Trebuie să ne străduim să nu scăpăm gol şi să marcăm ceva. Suntem capabili să-i batem. Nu este o echipă de top de care să ne temem. Vine dintr-un campionat care nu este mai puternic ca al nostru. Echipele sunt egale, iar şansele sunt 50 la 50", a declarat Ion Jardan, jucător Zimbru.

Dacă se va califica în a doua rundă preliminară, Zimbru va da piept cu cea mai titrată echipă din Bulgaria, ŢSKA Sofia.

La tragerea la sorţi a avut ghinion Veris. Echipa din capitală va juca în prima rundă preliminară cu o formaţie din Bulgaria - Litex Lovech.

"Echipa va fi pregătită şi noi sperăm să ne calificăm. Chiar dacă este vorba despre Litex. Nu jucăm cu Real Madrid sau Barcelona. Avem şanse. Şansele sunt 50 la 50", a menţionat Lilian Popescu, antrenor Veris.

Dacă va trece mai departe, Veris va întâlni în runda a doua învingătoarea duelului dintre Diosgyori, din Ungaria, şi Birkirkara, din Malta.

Cea de-a treia reprezentantă a Moldovei în Liga Europei, FC Tiraspol va juca în prima rundă preliminară cu Inter Baku, iar dacă va trece de azeri se va duela în a doua rundă cu formaţia Elfsborg, din Suedia. Veris şi FC Tiraspol vor juca primele meciuri pe teren propriu, în timp ce Zimbru va evolua în prima partidă în deplasare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑